itulau_fanua

E i ai se tapulaa o le ola mo le toner cartridge i totonu o se masini lomitusi leisa?

E i ai se tapula'a i le ola o le toner cartridge i totonu o se masini lomitusi leisa?O se fesili lea e popole tele i ai le tele o tagata fa'atau pisinisi ma tagata fa'aoga pe a fa'aputuina mea e fa'aaogaina.Ua iloa o le toner cartridge e tau tele le tupe ma afai e mafai ona matou faʻaputuina atili i le taimi o se faʻatauga pe faʻaaogaina mo se taimi umi, e mafai ona tatou faʻasaoina lelei le tau faʻatau.

Muamua, e taua le malamalama o oloa uma e iai le tapulaa o le ola, ae e faʻalagolago i le faʻaogaina o le oloa ma le tulaga.O le fa'amoemoe o le ola o le toner cartridge i masini lomitusi laser e mafai ona vaevaeina i le fata ola ma le fa'amoemoe o le olaga.

Fa'atapula'a le ola o kesi toner: ola fa'asa

O le ola faʻaola o le toner cartridge e fesoʻotaʻi ma le faʻamaufaʻailoga o le oloa, le siosiomaga o loʻo teuina ai le pusa, faʻamaufaʻailogaina o le pusa ma le tele o isi mafuaaga.E masani lava, o le taimi o le gaosiga o le kesi o le a faʻailogaina i luga o le afifiina o le pusaaisa, ma o lona fata ola e eseese i le va o le 24 i le 36 masina e faʻatatau i tekinolosi o ituaiga taʻitasi.

Mo i latou o loʻo faʻamoemoe e faʻatau le tele o toner cartridges i le taimi e tasi, o le siosiomaga e teu ai e taua tele ma matou fautuaina e teu i totonu o se siosiomaga malulu, leai se eletise i le va o le -10°C ma le 40°C.

Fa'atapula'a o le ola o kesi Toner: Olaga

E lua ituaiga mea fa'aaoga mo lomitusi leisa: OPC pa'u ma toner cartridge.O lo'o ta'ua fa'atasi o mea lomitusi fa'aaogaina.ma e fa'atatau i le tu'ufa'atasia pe leai, o mea fa'aaoga e vaevaeina i ni ituaiga se lua o mea fa'aaoga: pa'u-pauta tu'ufa'atasi ma pa'u-pauta vavae'ese.

Pe o mea e fa'aaogaina e tu'ufa'atasia po'o le pa'u-pauta e tu'u'ese'ese, o lo latou ola tautua e fa'atatau i le aofa'i o le toner o lo'o totoe i totonu o le kesi toner ma pe o lo'o galue lelei le pa'u photosensitive.

E le mafai ona va'ai sa'o ma mata le lava pe o lo'o galue lelei le toner o lo'o totoe ma le fa'alava fa'aata.O le mea lea, o fa'ailoga tetele e fa'aopoopoina masini i a latou mea fa'aaoga.O le pa'u OPC e fai si faigofie.Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le faʻamoemoe o le olaga e 10,000 itulau, o lona uiga o se faitauga faigofie o mea uma e manaʻomia, ae o le fuafuaina o le totoe i le toner cartridge e sili atu ona faigata.E manaʻomia se masini faʻapipiʻi faʻatasi ma se algorithm e iloa ai le tele o totoe.

E tatau ona maitauina o le tele o tagata e faʻaaogaina le paʻu ma le paʻu e faʻaaogaina mea e faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le toner le lelei i le tulaga o le faʻatumuina o le tusi lesona ina ia faʻasaoina ai tau, lea e oʻo atu ai i le vave leiloa o le paʻu photosensitive ma faʻaitiitia ai le ola moni o le paʻu OPC.

O le faitau e oʻo mai iinei, matou te talitonu o loʻo ia te oe se malamalamaga muamua i le tapulaa o le ola o le toner cartridge i le laser lomitusi, pe o le fata ola poʻo le ola o le toner cartridge, lea e fuafua ai le faʻatauga o le faʻatau a le tagata faʻatau.Matou te fautua atu e mafai e tagata faʻaoga ona faʻamaonia lo latou taumafaina e tusa ai ma le tele o lomiga i aso taʻitasi, ina ia maua ai le lelei sili atu lomitusi i se tau taugofie.


Taimi meli: Au-06-2022