itulau_fanua

O pisinisi a Honhai i le maketi a Europa o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina

O pisinisi a Honhai i le maketi i Europa o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina (1)

O le taeao nei, na auina atu ai e le matou kamupani le vaega fou o oloa i Europa.I le avea ai ma la matou 10,000th order i le maketi a Europa, o loʻo i ai se taua taua.

Ua matou manumalo i le faʻalagolago ma le lagolago a tagata faʻatau i le lalolagi atoa ma oloa ma auaunaga maualuga talu mai lo matou faʻavaeina.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o le aofaʻi o tagata faʻatau Europa i la tatou pisinisi.I le 2010, o poloaiga a Europa na ave le 18% i tausaga taʻitasi, ae o loʻo faia se sao sili atu ma sili atu talu mai lena taimi.E oʻo atu i le 2021, o faʻatonuga mai Europa ua oʻo atu i le 31% o poloaiga faʻaletausaga, toetoe a faaluaina pe a faʻatusatusa i le 2017. Matou te talitonu, i le lumanaʻi, o Europa o le a avea pea ma a matou maketi sili ona tele.O le a matou tausisi i auaunaga faamaoni ma oloa lelei e tuʻuina atu i tagata taʻitoʻatasi se poto masani faʻamalieina.

O matou o Honhai, ose tagata fai kopi fa'apolofesa ma lomitusi fa'atau oloa e fesoasoani ia te oe e ola i se olaga sili atu.

O loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina pisinisi a Honhai i le maketi i Europa(1)


Taimi meli: Aukuso-29-2022