itulau_fanua

Ua toe amata galuega a Honhai Technology pe a mae'a le Tausaga Fou ma maua ai le manuia sili atu

Ua toe amata galuega a le HonHai Technology pe a uma le Tausaga Fou ma ausia ai le manuia sili atu (2)

O le Honhai Technology o se kamupani lauiloa e faʻapitoa i le gaosiga o mea faʻaaogaina kopi e pei oUnite ta'u, matoner cartridges.Ua toe amata aloaia a matou galuega pe a maeʻa aso malolo o le Tausaga Fou ma o loʻo tulimatai atu i se tausaga manuia i luma.

I le toe manatunatu i le manuia o le tausaga ua mavae, ua matou fiafia ma naunau e ausia tulaga maualuluga i le tausaga a sau.

O lo'o fa'amaoni la matou kamupani i le tu'uina atu o mea e fa'aaogāina ma au'aunaga kopi aupito sili ona lelei ma le taula'i atu i mea fou, fa'atauva'a fa'atau, ma le lelei.A o tatou amataina se tausaga fou, matou te faʻamoemoe e faʻamalosia lo matou tulaga o se taʻitaʻi maketi i totonu o pisinisi.

Matou te naunau e uiga i avanoa o loʻo i luma ma ua sauni la matou 'au e foʻia soʻo se luʻitau, talia avanoa fou, ma sili atu i faʻamoemoega a matou tagata faʻatau.E ala i le fa'aogaina o lo matou malamalama, punaoa, ma fa'amatalaga maketi, ua matou fa'atutu lelei e fa'apito i luga o aga fa'asolo mai ma faoa avanoa fou mo le tuputupu a'e ma le fa'avasegaina.

Faatasi ai ma se faavae malosi, se au talenia, ma se vaaiga manino mo le lumanaʻi, matou te talitonu o le a faʻaauau pea le manuia ma le manuia i le tausaga oi luma.Mo le a'oa'o atili e uiga i le tele o mea fa'aaoga kopi, fa'amolemole fa'afeso'ota'i la matou 'au ilesales8@copierconsumables.com, sales9@copierconsumables.com, doris@copierconsumables.com, pejessie@copierconsumables.com.


Taimi meli: Feb-22-2024