itulau_fanua

E faatulagaina e Honhai gaoioiga a'e mauga i le Aso o Toeaina

O le aso lona iva o le masina lona iva o le kalena o le masina, o le aso faamanatu masani a Saina o Toeaina.O le a'ea'e o se mea taua o le Aso o Toeaina.O le mea lea, na faʻatulagaina ai e Honhai gaoioiga aʻe mauga i lenei aso.

O le matou nofoaga o loʻo faʻatulagaina i Luofu Mountain i Huizhou.O le Mauga o Luofu e matagofie, ma le lauusiusi ma le lanumeamata, ma ua lauiloa o se tasi o "muamua mauga i le itu i saute o Guangdong".I le pito i lalo o le mauga, ua leva ona matou tulimatai atu i le tumutumu ma le luitau o lenei mauga matagofie.

a'e i le mauga o Luofu

Ina ua mae'a le fa'atasiga, sa amata loa galuega a'e mauga o lenei aso.O le tumutumu autu o le Mauga o Luofu e 1296 mita i luga aʻe o le sami, ma o le auala e faʻafefe ma faʻafefe, e matua faigata lava.Sa matou talie ma talie i le ala atoa, ma sa matou le lagonaina le vaivai tele i luga o le auala mauga ma agai atu i le tumutumu autu.

a'e i le mauga o Luofu (1)

Ina ua uma le 7 itula o savaliga, na iu lava ina matou taunuu i le tumutumu o le mauga, ma se vaaiga matagofie o le vaaiga matagofie.O aʻega taʻavale i lalo o le mauga ma vaituloto lanu meamata e felagolagomaʻi le tasi ma le isi, ma fausia ai se vali suauu matagofie.

O lenei gaoioiga aʻe mauga na ou lagona ai o le aʻeaʻe mauga, e pei o le atinaʻeina o le kamupani, e manaʻomia ona foia le tele o faigata ma faʻalavelave.I le taimi ua tuanaʻi ma le lumanaʻi, pe a faʻaauau pea le faʻalauteleina o pisinisi, o loʻo faʻaauau pea e Honhai le agaga o le le fefe i faʻafitauli, faʻatoʻilaloina le tele o faigata, oʻo atu i le tumutumu, ma selesele le vaaiga sili ona matagofie.

a'e i le mauga o Luofu(4)


Taimi meli: Oke-08-2022