itulau_fanua

O le Kamupani a Honhai ma le Foshan District Volunteer Association na faʻatulagaina se galuega ofo fua

I le aso 3 o Tesema, na faʻatulagaina ai e le Kamupani a Honhai ma Foshan Volunteer Association se galuega volenitia faʻatasi.I le avea ai o se kamupani e iai se lagona o le agafesootai, o le Kamupani a Honhai e masani lava ona tuuto atu i le puipuia o le lalolagi ma fesoasoani i vaega vaivai.

O lenei gaioiga e mafai ona faʻaalia ai le alofa, faʻasalalau faʻasalalauga, ma atagia ai le faʻamoemoe muamua o le Kamupani a Honhai e saofagā i sosaiete.

O lenei gaoioiga tauofo e aofia ai ni gaoioiga se tolu, auina atu o le mafanafana i fale o tagata matutua, pikiina o lapisi i paka, ma fesoasoani i tagata faigaluega tumama e faamama auala.Na vaevaeina e le Kamupani a Honhai ana tagata faigaluega i ni 'au se tolu, ma sa matou o atu i ni fale tausimai se tolu, o se togalaau tele, ma nu'u i le taulaga e faatino ai galuega tauofo, ma fesoasoani i le aai ia mama, mama, ma mafanafana e ala ia latou taumafaiga.

I le taimi o le gaioiga, matou te iloa le faigata o tulaga uma ma faamemelo i soʻo se sao i le taulaga.E ala i le galue malosi, ua mama paka ma auala, ma ua sili atu le talie i fale tausi soifua.Matou te matua fiafia lava ona o loʻo matou faia le matou taulaga o se nofoaga sili atu.

Ina ua maeʻa lenei mea, ua sili atu le malosi o le siosiomaga o le kamupani.Sa lagona e tagata faigaluega uma mafaufauga lelei o le lotogatasi, felagolagomai, ma le tuuto o le tagata lava ia i le taimi o le gaioiga, ma tuuto atu o ia lava e galue e fausia se Honhai sili atu.

O le Kamupani a Honhai ma le Foshan District Volunteer Association na faʻatulagaina se galuega ofo fua


Taimi meli: Tes-13-2022