itulau_fanua

Tausamiga o le Tautotogo o le Autumn 2024: Faʻamanatuina o Aganuʻu ma Faʻatasi

Fa'amanatuga o Tu ma Aga Fa'atasi (2)

A o latalata mai Setema 17, 2024, ua oʻo i le taimi e sauniuni ai mo se tasi o aso malolo sili ona pele a Saina - le Mid-Autumn Festival. Ose aso fa'apitoa mo aiga e potopoto ai, fefa'asoaa'i tala, ma fiafia i se taumafataga i lalo o le masina atoa. Pe faʻatasi ma keke masina, moli, pe na o le mafutaga a e pele, o lenei tausamiga e masani lava e uiga i le lotogatasi ma le fesoʻotaʻiga.

I lona autu, o le Mid-Autumn Festival, lea e silia ma le 3,000 tausaga talu ai, o se faʻamanatuga o le seleselega, ae ua tupu aʻe i se mea e loloto atu. Ose taimi e fa'afetaia ai aiga ma manatunatu i le tausaga ua tuana'i. E toatele aiga o le a potopoto i lenei aso e fai se taumafataga fiafia, ma o keke masina o se mea e tosina ai fetu.

A o tatou fa'amanatuina le Fa'afiafiaga o le Tutotonu o Autumn i lenei tausaga, e fa'amoemoe e mafai e tagata uma ona fa'aalu sina taimi e fiafia ai i le matagofie o le masina atoa ma le mafanafana o le fa'atasi. O lo'o fa'apea atu ia te outou uma se fiafia, to'afimalie, ma le manuia o le Mid-Autumn Festival!

O Honhai Technology ose ta'ita'i fa'atau oloa lomitusi.Saina OPC Drum mo OCE,Saina OPC Drum mo Uso, SainaToner Powdermaatina'emo Ricoh,China Primary Charge Roller mo Kyocera, maSaina Mag Roller mo HP. O a matou oloa e faʻatuatuaina ma lava le umi e faʻafetaui ai ou manaʻoga i aso uma o le ofisa. Afai e te fiafia, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi a matou faʻatau i

sales8@copierconsumables.com,
sales9@copierconsumables.com,
doris@copierconsumables.com,
jessie@copierconsumables.com,
chris@copierconsumables.com,
info@copierconsumables.com.


Taimi meli: Sep-12-2024