itulau_fanua

Fa'ato'aga Fa'ato'aga Fa'atekonolosi a Honhai: Puipuia o Māmā lanumeamata o le Lalolagi

Fa'atekonolosi Fa'ato'aga o Honhai Puipuia o Mama'i Laupapa o le Lalolagi (1)

 

Ua faia e Honhai Tekinolosi ni faiga e saofagā ai i le puipuiga o le siosiomaga e ala i le totoina o laau, faʻatulagaina tagata faigaluega e auai i le totoina o laau e toe faʻaleleia ai vaomatua faʻaleagaina ma faʻalauiloa le siosiomaga.

O le auai o tagata faigaluega a Honhai Technology i le "totō laau" o se gaioiga faʻafetai e puipuia ai mama lanu meamata o le lalolagi. Togavao, o le faagasologa o le totoina o laau i nofoaga sa leai ni laau, e taua tele i le faatumauina o le paleni o le siʻosiʻomaga ma puipuia le faʻaleagaina o vaomatua. O le kamupani ma ana tagata faigaluega e saofagā malosi i le puipuia o le siosiomaga ma faʻaitiitia suiga o le tau e ala i le auai i ia gaioiga.

O galuega fa'ato'aga o la'au na fa'atulagaina e fa'amautu ai le fa'amaoni a le kamupani i le atina'eina o le si'osi'omaga. E ala i le auai i nei fuafuaga, e faʻataunuʻuina e tagata faigaluega a latou matafaioi faʻaagafesootai faʻatasi ma faia se faʻataʻitaʻiga mo isi. O le totoina o laau e fesoasoani i le toe faaleleia o nofoaga masani ae fesoasoani foi i le faaitiitia o le carbon dioxide i le ea, ma fesoasoani i le ea mama ma se siosiomaga maloloina.

O le auai o tagata faigaluega a le Honhai Technology i le totōina o laau o se taumafaiga faʻafetai e faʻamaonia ai le tautinoga a le kamupani i le faʻaleleia o le siosiomaga. E ala i ana galuega toe faʻaleleia, e saofagā le kamupani i le toe faʻaleleia o vaomatua ma faʻaleleia se aganuʻu o le siosiomaga. O faiga fa'atino fa'apenei e taua tele mo le puipuia o punaoa faanatura o le Lalolagi ma fa'amautinoaina se lumana'i lauolaola, ma le soifua maloloina mo tupulaga o le lumana'i.

O le Honhai Technology o se taʻutaʻua o loʻo tuʻuina atu mea faigaluega a le ofisa.Saina Xerox Toner Cartridge,Saina Xerox Fa'aliliuina fusi,Saina Canon Developer Unit,Saina Canon OPC Drum,Saina Samsung iunite pa'u,Saina Samsung Faaliliu Roller,Saina Konica Minolta Fuser lima ata tifaga,Saina Konica Minolta Lower Pressure Roller. O a tatou oloa lauiloa ia. Ose oloa foi e toe faatau soo e tagata faatau. Afai e te fiafia, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi a matou faʻatau:

sales8@copierconsumables.com,
sales9@copierconsumables.com,
doris@copierconsumables.com,
jessie@copierconsumables.com,
chris@copierconsumables.com,
info@copierconsumables.com.


Taimi meli: Sep-06-2024