itulau_fanua

Tautinoga a Epson i le Mauaina: Ta'ita'ia le Siosiomaga Fa'afouina

O le Tautinoga a Epson i le Fa'aauauina o le Ta'ita'ia o le Si'osi'omaga

 

Epson ua leva ona lauiloa mo lana tautinoga i le faʻaauau. E taula'i atu le kamupani i tiute tau le si'osi'omaga ma fa'aauau ona fa'atulagaina tulaga fa'ata'ita'iga mo le puipuiga o le siosiomaga. O le tautinoga a Epson i le gafataulimaina o loʻo atagia i lana mamanu ma mea fou ma ana sini faʻamoemoe o le avea ma carbon-negative ma faʻaumatia le faʻaaogaina o punaoa i lalo ole eleele ile 2050.

O le tautinoga a Epson i le faʻaauau e sili atu nai lo se faʻamatalaga, o se folafolaga. O lenei fa'avae autu e fa'auluina ai le fa'agaioiga a le kamupani ma le atina'eina o oloa. O le taula'i a le kamupani i le fa'aitiitia o a'afiaga o le si'osi'omaga a'o fa'atumauina le maualuga o le fa'atinoga o lo'o atagia i le mamanu ma le fa'afouga o oloa fou. O le fa'amaoni o Epson i le fa'aauauina o lo'o atagia i ana taumafaiga e fa'aitiitia le fa'aogaina o puna'oa fa'alenatura, fa'aitiitia le fa'aaogaina o le malosi, ma fa'aitiitia otaota i le gasologa o le olaga o oloa.

O se tasi o poutu autu o le fa'aauauina o le Epson o le fa'amoemoe ia avea ma carbon-negative i le 2050. O le fa'amoemoe fa'anaunauta'i e fa'aalia ai le fa'ata'ita'iga a le kamupani e tetee atu i suiga o le tau ma fa'aitiitia ai lona tulagavae kaponi. E ala i le teu fa'afaigaluegaina o le malosi fa'afouina ma le fa'aogaina o tekonolosi fa'asao malosi, o lo'o galue Epson e ausia lenei sini a'o fa'atumauina pea lana ta'ita'iga tau alamanuia.

O le fa'amaoni o Epson i le fa'atumauina e fa'alautele atu i tua atu o ana sini tau si'osi'omaga ma e fa'amaualuga i lona atina'eina o oloa ma mea fou. O oloa fou a le kamupani ua mamanuina ma le taulai atu i le faaitiitia o aafiaga o le siosiomaga e aunoa ma le fetuunai o le faatinoga.

E le gata i lea, o le tautinoga a Epson i le gafataulimaina o loʻo atagia e le gata i ana oloa ae faʻapea foʻi i ana faiga faʻapisinisi. O lo'o fa'atinoina e le kamupani ni fuafuaga fa'alesiosiomaga, e aofia ai le fa'aitiitiga o otaota, polokalame toe fa'aaogāina, ma faiga fa'agaioiga e fa'aleleia ai le malosi. E ala i le tuʻufaʻatasia o le faʻaauau i lana taʻiala autu tau pisinisi, ua faʻataʻitaʻiina ai e Epson se faʻataʻitaʻiga lelei mo le alamanuia ma faʻaalia le taua o le siosiomaga.

Honhai Technology Ltd o loʻo taulaʻi atu i mea faigaluega a le ofisa mo le silia ma le 16 tausaga ma e fiafia i se igoa taʻutaʻua i le alamanuia ma le alalafaga. Matou te tuuto atu i le tuʻuina atu o oloa maualuga. Faataitaiga,Vaega Ta'u mo Epson ME300,Pepa lagolago fata mo Epson R330 T50 P50 L800 L801 L805,fagu vaitusi (ma pusa) mo Epson L110 L12 L210 L220 L300 L310 L350 L355 L360 L365 L380 L385 L455 L485 L550 L565 L1300 T6641 T6642 T6643 T664,Toner cartridge(Set) mo Epson wf100 E-2661 E-2670 C13T216092ma sili atu o tatou oloa vevela-faʻatau. Afai e te fiafia, faamolemole lagona le saoloto e faafesootai matou i

sales8@copierconsumables.com,
sales9@copierconsumables.com,
doris@copierconsumables.com,
jessie@copierconsumables.com,
chris@copierconsumables.com,
info@copierconsumables.com.


Taimi meli: Aukuso-13-2024